klantenservice

verzenden of ophalen?

Beide opties zijn mogelijk, bij een besteding vanaf € 100,00 (incl. btw) is de bezorging door heel Nederland gratis (m.u.v. de Waddeneilanden) Bij lagere bedragen gelden de tarieven van PostNL.  Wil je besparen op de verzendkosten? Dat kan natuurlijk ook, dan kun je je pakket (op afspraak) ophalen in Soest.

retourneren?

Alle artikelen die door VosVintage worden verkocht zijn tweedehands en hebben vaak al een heel leven achter de rug, hierbij zijn gebruikerssporen dan ook niet uit te sluiten. In de omschrijving wordt dit altijd vermeld en ook de foto's maken deel uit van de algehele produktomschrijving.

Desondanks kan het zo zijn dat het produkt niet aan je verwachtingen voldoet, daarom geven wij je 14 dagen na levering de gelegenheid om het product te retourneren en krijg je je aankoopbedrag terug.

De procedure is dan als volgt: 

Meld je retour per e-mail aan: info@vosvintage.nl en stuur de track en trace code van het pakket mee, zodat wij weten dat je retour onderweg is.
Vul het retourformulier in wat bij de bestelling zit, en voeg dit retourformulier bij de retourzending.

De kosten van het retour zenden zijn voor jouzelf, wanneer de retourzending binnen is, controleren wij de teruggezonden artikelen en betalen wij je het aankoopbedrag (exclusief de retourkosten) binnen 14 dagen terug.
Wij accepteren alleen retouren die in dezelfde staat als ze zijn verzonden aan ons worden geretourneerd. Mocht het artikel zijn beschadigd, dan accepteren we deze niet.